Studio čini trčanje uzbudljivije s treniranju, glazbom i konkurencijom

Studio čini trčanje uzbudljivije s treniranju, glazbom i konkurencijom

Jason Baptiste želi da te trčite.

Rekao je da je vidio osobne prednosti trčanja od 2009. godine, kada je postao nezadovoljan svojim težinom i počinio voditi “dnevni 5k”, nešto što je od tada održao.

“Ne samo da sam trčao pomogao mi biti zdraviji, pomogao mi je da duh i duh postanu jači”, napisao je Baptiste. “Trčanje je postalo mjesto za mene da budem bolja osoba.”

Unatoč svojoj osobnoj vezi, Baptiste možda neće izgledati kao najočitija osoba za pokretanje novog pokretanja fitness – njegova posljednja tvrtka, Onswipe, bila je pokretanje mobilnog izdavanja koje je Beanstock Media kupio 2014. godine.

Ali on mi je rekao: “Grupno fitness klase su medijske tvrtke” – oni su sve o tome da zajednici zajedno gledaju središnju izvedbu (uz, u redu, puno sudjelovanja publike).

Slično tome, Peloton je našao uspjeh sa živim strujanim klasama za predenje. Zapravo, možete zamisliti Baptistin novi Studio za pokretanje kao pokušaj da vam ponudi uslugu u stilu Pelotona za trčanje, a da vam ne proda stvarnu opremu za vježbanje.

Studio je izradio aplikacije iPhone i Apple Watch s različitim klasičnim trima, kombinirajući treniranje i glazbu. Baptiste je rekao da je ovo manje namijenjeno iskusnim trkačima i više za novorođenče koji žele zdravstvene beneficije, ali možda vide trčanje kao bolno i dosadno (što bi bilo pošteno, potpuno može biti). Tako se Studio radi o “okretanju fitnessa u zabavu”, a istodobno se pobrinite da dobijete dobar trening.

Author Description

Filip Gobin

Filip Gobin