SeoEaze pregled – Niša web stranica 3 mjeseca SEO rezultate

SeoEaze pregled – Niša web stranica 3 mjeseca SEO rezultate

Počela sam niša domenu prodaje acne srodnih proizvoda s pristojne pretraživanje volumen i veliki potencijal. Nakon što sam izgradio web stranicu, pokušao sam se baviti SEO-om, ali nisam uspio postići puno uspjeha, tako da nisam učinio mnogo za gotovo 3-4 mjeseca, a zatim sam pretražio SEO tehnike koje sam sletio na SeoEaze.com nakon što sam vidio neke pozitivne recenzije na mreži.

Kupnja iskustva s prodajnim timom

Čim sam s njima razgovarao, znali smo da su vrlo iskusni u online marketingu. Znali su gdje nam nedostaje i što možemo učiniti kako bismo poboljšali našu ljestvicu, nakon početnog razgovora s prodajnim timom, odlučio sam odabrati kompletne SEO pakete navedene na njihovoj web stranici i odlučili otići s brončanim paketom za početak.

Prva provjera revizije i kampanje

Prvo, temeljito su provjerili našu web stranicu. Mislili smo da nema ništa loše u našoj web stranici, ali smo bili u krivu. Bilo je toliko mnogo unutarnjih problema s našim dizajnom. Ne samo da dizajn nije bio prijateljski, ali i struktura web stranice imala problema. Nikad nismo pronašli ni mali problem koji može utjecati na naše poslovanje.

Najbolja stvar bila je da mogu pratiti cijelu kampanju cijelo vrijeme, mogu svakodnevno pratiti ljestvici i dali bi tjedne ažuriranja za sve SEO radove koji rade.

Trošili smo seoeaze tri mjeseca. U tom razdoblju uvijek su nam dali savjete i besplatne informacije kako bismo našem poslovanju mogli profitirati. Tijekom tog vremena imali smo priliku razgovarati s velikim momkom, Adamom Mooreom, voditeljem poslovnog razvoja u SEOEAZE-u. On zna kako se stvari rade u online marketingu. On duboko kopa i pomaže klijentu dajući tako puno vremena preko telefona i osobno. Ovaj tip ima mnoštvo informacija. Uvijek smo ga slijedili i njegove prijedloge.

U početku je naša web stranica bila na 9. stranici jedne ključne riječi. Druge dvije ključne riječi rangirale su našu stranicu na 13. i 14. stranici. Najzabavniji dio bio je kada smo saznali da je naša glavna ključna riječ fokusirana nije čak ni na 300. mjestu na Googleovom top 300. mjestu.

Prije nego što je započeo rad na našoj kampanji

Nakon 3 mjeseca SEO

Projekt je započeo s nadom da će se nešto dobro dogoditi i da je to učinio. Prvo što smo saznali da smo na pogrešan način koristili Facebook stranicu. Došlo je do velike razlike između osobne Facebook stranice i Business Facebook stranice. Objavljivanje na Facebooku nije jedini način da se angažiraju ljudi. Imali su metodu koja je povećala angažman među navijačima i sljedbenicima. Još jedna lekcija na kojoj smo saznali da se oslanjanjem na Facebook za posjetitelje nije dovoljno. Pridružili su se našem poslovanju s Instagramom i Twitterom.

Od dobivanja društvenog, sljedeća je stvar bila tehnička. Provjerili su našu web stranicu i rekli nam da je bilo malo promjena koje su bile potrebne za dobar SEO. Nismo to mogli zanijekati. Saznali smo o optimizaciji stranice koja je bila vrlo važna komponenta SEO-a. Čak su nam dali savjet o tome kako napraviti analizu na Google analitičkom izvješću. Pratili su web prometa i napredak SEO. Osim toga, uvijek vam daju sve informacije i savjete kako biste sami mogli raditi.

Iskustvo sa seoeaze bilo je strašno. Daju vrhunski savjeti koji će vam otvoriti oči novom krajoliku stroja za online marketing. Preporučujemo tvrtku za SEO usluge. Imaju profesionalne timove koji svakako mogu povećati izloženost webu. Ako želite poboljšati svoje poslovanje, možete vjerovati tom poduzeću.

Evo snimke zaslona Google analitike nakon što smo završili SEO rad SEOEAZE-a

Naš je promet povećan za nevjerojatnih 380%, a ROI je iznosio više od 400%, jako sam zadovoljan s rezultatima i odlučio sam sada posjetiti web stranicu s nišom.

Author Description

Dominik Dragičević

Dominik Dragičević

No comments yet.

Join the Conversation