Samsungov veliki Gear S3 smartwatch dolazi 18. studenog

Samsungov veliki Gear S3 smartwatch dolazi 18. studenog

Bilo je neko vrijeme jer smo čuli mnogo o Gearu S3. Od kada je prvi puta prikazan u kolovozu u IFA, Apple je najavio i objavio svoju novu ponudu, a naravno, Samsung je bio malo zaokupljen drugim stvarima.

Ali nemojte se bojati, super-veličanstveni smartwatch će stići na vrijeme za blagdane. Predbilježbe počinju 6. studenog, a uređaj će udariti trgovce na malo, uključujući Best Buy, Amazon, Macy i Samsungovo web mjesto 18. svibnja.

Kao što je prethodno navedeno, Gear S3 dolazi u dvije varijante – Frontier i Classic – počevši od 350 dolara. Oba su, za ono što je vrijedno, prilično velika, s 42mm slučajevima, zajedno sa svim onim inteligentnim unutarnjim dijelovima, debljine 0,51 inča. Oni su i IP68 otpornici na vodu i prašinu, imaju uvijek 1,3-inčni zasloni, Samsung Pay kompatibilnost, 4 GB pohrane i baterije od 380mAh, obećavajući do tri dana uz naplatu.

Osim estetskih razlika u dizajnu predmeta, vanjska tema Frontier ima LTE povezivost i bit će dostupna putem trgovina AT & T, T-Mobile i Verizon. Cijene na verziji 4G još uvijek dolaze i bit će objavljene od strane prijevoznika.

A budući da sam siguran da svi imate smiješne šale o tome hoće li ili ne oduzeti vatru da ne možete čekati dijeliti, idite naprijed i ostavite ih u komentarima u nastavku.

Author Description

Dominik Dragičević

Dominik Dragičević

No comments yet.

Join the Conversation