Salesforce preuzima još jedan udarac na internetsku stranicu

Salesforce preuzima još jedan udarac na internetsku stranicu

Svi žele komad interneta stvari, i zašto ne? Ako dođe do predviđanja, bit će milijardi i milijardi uređaja i senzora koji će nam emitirati informacije do 2020. godine, a netko ga mora smisliti i ukazati na važne podatke. Salesforce želi biti ta tvrtka (ili barem jedna od njih).

Salesforce nikada nije bio stidljiv zbog skakanja na najnoviji tech bandwagon, bilo da su to veliki podaci, umjetna inteligencija ili Internet stvari. Zapravo, Salesforce je razgovarao o internetskoj stranici još prije većine tvrtki s najavom prodajnog foruma za mrežnu platformu u 2015. godini na Mega Dreamforce konferenciji tvrtke.

Danas, Salesforce je najavio novu inicijativu elektroničke pošte koja se zove IoT Explorer Edition, osmišljena kako bi pomogla korisnicima da imaju smisla za podatke o objektima o privatnosti i stavljaju ih u rad. Godine 2015. kada je izvršni direktor Marc Benioff lansirao ITA Cloud uz prasak, doista je bilo o tome da dobije glavu na tehnologiji koju je tvrtka osjetila mogla biti značajno napredovala.

ITS Explorer Edition je dizajniran tako da ta vizija postane dostupna većem broju tvrtki. Za početak, ona nudi ono što Salesforce naziva “nizak kod” način generiranja internetskih tijekova poslovnih procesa. Ne-tehničko osoblje navodno može odabrati i odabrati procese i povezati se s različitim uređajima i senzorima kako bi stvorio neku vrstu automatiziranog tijeka rada.

Na primjer, pretpostavimo da ste vlasnik tvrtke za turbinu vjetra (to bi se moglo dogoditi) i htjeli ste primiti obavijest o uslugama kada će turbina zahtijevati servis. Možete stvoriti tijek rada koji aktivira tu obavijest kada kapacitet padne ispod određene razine.

Budući da je Salesforce, ne želi samo isporučiti ove podatke u vakuumu. Želi vezati te podatke s drugim proizvodima tvrtke Salesforce, kao što je Cloud Service Cloud. Ako tijek rada pokreće servisni poziv, korisnicima usluge bi bilo korisno imati pristup povijesti servisa i činjenici koju ste ranije nazvali o problemu vjetroagregata.

Konačno, Salesforce želi vam pomoći da proaktivno prođete pozive na uslugu. Zašto čekati da vas vaš klijent nazove kada budete mogli predvidjeti budućnost pomoću ovog alata i znate s određenim stupnjem sigurnosti kada će uređaj trebati uslugu. Možete se obratiti vlasniku i obavijestiti ih da je njihov doohickey u opasnosti od razbijanja i možete ih prodati novom. Koliko bi to bilo sjajno?

Novi IoT Explorer izdanje bit će općenito dostupan od 17. listopada kao dodatak za različite Cloudove Salesforcea.

Author Description

Filip Gobin

Filip Gobin

No comments yet.

Join the Conversation