Prednosti Android Spy App za vlasnike tvrtki

Prednosti Android Spy App za vlasnike tvrtki

Izgubljeno radno vrijeme ozbiljan je problem koji negativno utječe na tvrtke u svim industrijama. Zato su ozbiljni vlasnici poslovnih subjekata razmotrili poduzimanje određenih koraka za smanjenje neaktivnosti djelatnika svojih zaposlenika na društvenim medijima i tekstovnim sadržajima te razmišljaju o instalaciji aplikacije Android aplikacija za špijuniranje Hoverwatch na mobilnim uređajima koji su dani članovima osoblja u poslovne svrhe.

Prednosti Android Spy App za vlasnike tvrtki

Kako se zaposlenici fokusiraju više na rad s Android Keyloggerom

Kada zaposlenici gube vrijeme na poslu, njihova produktivnost pati, a negativno utječe na prodaju i profit tvrtke. Naravno, potrebna nam je suvremena tehnologija za učinkovito obavljanje naših poslova, ali sve veći broj zaposlenika izgubilo bi radno vrijeme na osobnim emailovima, tekstovima, društvenim medijima i osobnim telefonskim pozivima.

Koji koraci mogu poduzeti poduzetnici kako bi spriječili svoje zaposlenike da troše vrijeme tvrtke?

Budući da ne možete podnijeti i nadgledati račune svojih zaposlenika svaki sat na dan da biste vidjeli što pišu, dobra je ideja instalirati aplikaciju Android nadgledanja na svojim mobilnim uređajima. Jednostavno to možete učiniti, i neće trebati puno vremena. Prije svega, trebali biste odabrati renomirani pružatelj softvera i stvoriti svoj osobni račun na web mjestu pružatelja usluga.

Zatim trebate preuzeti i instalirati Hoverwatch – Besplatni Mobile Tracker na uređajima koje želite pratiti.

Hoverwatch – Besplatni Mobile Tracker
Hoverwatch – Besplatni Mobile Tracker
Hoverwatch Mobile Phone Tracker bilježi SMS, Povijest poziva i Audio, kamere, lokacije, WhatsApp, Facebook, Viber, Skype, telegram, Instagram, internetsku aktivnost, kalendar, kontakte
Radi na Androidu, Windows računalu i Mac OS X sustavu

Nakon toga moći ćete pratiti aktivnosti svojih zaposlenika s vašeg osobnog računa kad god poželite. Imajte na umu da će se informacije pohranjivati ​​na mreži na vašem osobnom računu i moći ćete je pristupiti s bilo kojeg uređaja.

Značajke i kompatibilnost

Nitko ne može jamčiti da će softver funkcionirati ispravno na bilo kojem mobilnom uređaju, stoga provjerite je li ciljni uređaj kompatibilan s softverom koji ćete instalirati. Imajte na umu da većina softvera za praćenje telefona radi dobro na Androidu, Windows računalu i Mac računalu.

Nakon što je aplikacija uspješno instalirana na ciljnom smartphoneu, moći ćete vidjeti sve informacije o njegovoj aktivnosti. Moguće je sljedeće funkcije ove korisne aplikacije:

Pratite sve poslane i primljene SMS poruke
Pregledajte poruke koje šalju i primaju WhatsApp, Facebook i Viber
Pratite sve telefonske pozive i pregledajte podatke o telefonskom imeniku
Prikaz aktivnosti pregledavanja i pristup web povijesti
Preuzmite fotografiju iz kamere svaki put kad je telefon otključan
Pratite GPS lokaciju
Primanje obavijesti o izmjenama SIM kartice
Upotrijebite aplikaciju SMS tracker u nevidljivom načinu rada, tako da korisnik ciljnog uređaja nije potpuno svjestan da je softver instaliran
Vaš osobni račun s pružateljem usluga omogućuje praćenje do 5 mobilnih uređaja i ostanite svjesni načina na koji upotrebljavaju svoj uređaj u radnom vremenu.

Author Description

Dominik Dragičević

Dominik Dragičević

No comments yet.

Join the Conversation