Najbolje besplatne Android Aplikacije za streaming filmova na mobitelu

Najbolje aplikacije Android Streaming za gledanje filmova
Svi imamo one trenutke kada nemamo što raditi nedjeljom. To je vrijeme kad se film čini najbolja opcija. Umjesto odijevanja i odlaska u kino, možete imati filmski doživljaj u udobnosti svoga domova. Filmove možete gledati na mreži s nekim od najboljih Androidovih aplikacija za streaming filmova.

1. Hotstar (Ocjena 4.2): ova aplikacija je inicijativa indijskih programera. Oni nude besplatno probno razdoblje u prvom mjesecu korištenja. Tijekom besplatnih probnih razdoblja, moći ćete gledati većinu filmova, ali ne i svaki film dostupan. Neki su dostupni samo uz premijske pakete. Oni također pružaju različite filmove i videozapise za preuzimanje te posjeduju potrebna zakonska prava potrebna za preuzimanje. Ovo je jedna od najboljih Android aplikacija za gledanje filmova.
2. Showbox: ova revolucionarna aplikacija promijenila je razinu online streaming svijeta filmova. Sada možete gledati filmove visoke razlučivosti na vašem pametnom telefonu, sve besplatno. Iako nije dostupan u Trgovini Google Play, ova Android aplikacija nije popustila njenu popularnost. Ova aplikacija nije samo ograničena na Smartphone; možete je podijeliti putem Chromecasta da biste ga prenijeli na veći zaslon.
Snag Films (Ocjena 3.7): ova aplikacija ima najmanje tisuće filmova u rasponu od holivudskih, korejskih, engleskog i afričkih i španjolskih filmova. To su Android aplikacije za streaming filmova besplatno. Imaju različite kategorije u rasponu od užasa do romanse i teen filmova. Ova je aplikacija dostupna u trgovini Google Play. Ova aplikacija također nije ograničena samo na vaš telefon; možete ga reproducirati na tabletnom računalu i dijeliti je putem Chromecasta na veći zaslon.
Pogledajte Ster (Ocjena 3.4): ova je aplikacija dostupna za preuzimanje u trgovini Google Play i nudi niz posebnih odabranih filmova i serija dostupnih u visokoj razlučivosti. Oni pružaju veliki broj kategorija u rasponu od geeky dokumentaraca, anima, serije igara do znanstvenih fantastika. U ovoj aplikaciji nije potrebno odmah prijaviti; možete odmah početi gledati. Čak možete slijediti svoje omiljene kanale za daljnja ažuriranja u feedu vijesti i prilagoditi prema vašim željama. Ova aplikacija pruža niz odabranih videozapisa i videozapisa diljem weba koji možete dodati u kategoriju “Pogledajte kasnije” kako biste ih lakše primili.
Tubi TV (ocjena 4.1): ova je aplikacija dostupna u Trgovini Google Play i ima više od 10 milijuna preuzimanja. Za razliku od Netflixa, Tubi TV je besplatan. Jedini ulov jest da oni prikazuju reklame, no oni su rjeđi od kabela. Film i emisije dodaju se svaki tjedan pa nikada nećete ostati bez posla. Tubi TV ima najveću knjižnicu novih filmova s ​​kategorijama poput akcije, drame, romantike, komedije i još mnogo toga. Stoga strujite mrežom kad god poželite i nikad više nemate boli dosade.