Microsoft priznaje da je Windows Phone mrtav za stvarno

Microsoft priznaje da je Windows Phone mrtav za stvarno

Vrijeme je za ovaj oproštaj stvarno zauvijek. Smrt Windows Phonea bila je spora i bolna, ali, kao što je CNET uočio, čelnik Microsoftovog odjela za Windows napokon je priznao da ne biste trebali očekivati ​​ništa više kada je u pitanju Windows Phone.

Microsoft ne planira prepustiti postojeće korisnike sustava Windows Phone – bit će sigurnosna ažuriranja. Ali nemojte očekivati ​​ništa novo. Joe Belfiore priznao je da Microsoft ne radi na bilo kakvim ažuriranjima softvera ili hardvera.

 slijediti
Joe Belfiore ✔ @ joebelfiore
Naravno, nastavit ćemo podržavati platformu .. ispravci programskih pogrešaka, sigurnosna ažuriranja itd. No, nova obrada novih značajki / hw nije fokus. 😟 https://twitter.com/hglr/status/917069749422645248 …
6:57 – 8. listopada 2017
 246 246 Odgovori 256 256 Retweets 360 360 likova
Podaci o Twitteru i privatnost
Čak je priznao da nema načina rješavanja Microsoftovih problema s aplikacijama. Tvrtke i indie programeri jednostavno ne žele raditi na aplikacijama za Windows Phone – većina njih vjerojatno nikada nije imala brigu.

 slijediti
Joe Belfiore ✔ @ joebelfiore
Pokušali smo vrlo VRLO za poticanje aplikacijskih aplikacija. Plaćeni novac .. napisao ih je 4 aplikacije .. no količina korisnika preniska je za većinu tvrtki da ulažu. ☹️ https://twitter.com/Jadsonx/status/917070391293693952 …
6:59 – 8. listopada 2017
 481 481 Odgovori 312 312 Retweets 855 855 voli
Podaci o Twitteru i privatnost
Tako da ga imate. Microsoft odustaje. Ovo nije prvi put da Microsoft shvaća da stvari idu naopako. Natasha Lomas TechCrunch je čak napisao da je Windows Phone 7 osuđen još 2012. godine.

Šteta je jer je korisničko sučelje za Windows Phone bilo zanimljivo. Većina operacijskog sustava sadržavala je crnu pozadinu s fokusom na tekst umjesto ikona. Početni zaslon nije bio samo dosadna rešetka ikona i widgeta, već je sadržavala pločice s pregledima vaših aplikacija. Microsoft je pokušao nešto drugačije sa sustavom Windows Phone, ali nije bilo dovoljno.

Microsoft će se na različite načine fokusirati na mobilne uređaje. Tvrtka radi na mobilnim aplikacijama, a neke od njih su vrlo uspješne. Na primjer, Microsoft Edge dolazi na Android i iOS. Tvrtka ima desetke aplikacija na iOS i Androidu, uključujući Microsoft Office, Outlook, Swiftkey, Skype i još mnogo toga.

Drugim riječima, Microsoft kopira Sega i razvija se za druge platforme.

Author Description

Filip Gobin

Filip Gobin

No comments yet.

Join the Conversation