Kako odabrati Wix predložak za vašu web stranicu?

Kako odabrati Wix predložak za vašu web stranicu?

Postoji mnogo razloga zašto se svijet preselio na web-predloške kada je u pitanju projektiranje novih web mjesta. Nema više potrebe da bude web dizajner kako bi mogao ‘dizajn’ profesionalno izgleda stranice i staviti ga online. Wix je jedna od vodećih platforma koje vam omogućuju odabir stotina jedinstvenih predložaka i stvaranje vlastite web stranice.

Kako odabrati Wix predložak za vašu web stranicu?
Kako odabrati Wix predložak za vašu web stranicu?
Ovaj korak po korak vodič će vam pomoći odabrati Wix predložak za vaše web stranice i reći vam kako stvoriti web stranicu besplatno.

Kako odabrati Wix predložak za Vašu web stranicu

1. Razmotrite svoju nišu

Wix nudi različite predloške za različita polja. Nakon što se prijavite i stvorite račun, možete odabrati između stotina predložaka u različitim kategorijama.

Neke od različitih kategorija koje se nude u Wixovim opcijama predložaka uključuju:

Poslovni
Glazba
Online trgovina
Dizajn
Zdravlje i wellness
Restorani i hrana
Moda i ljepota
Video
Kreativne umjetnosti
Dizajn
Fotografija
Smještaj
Zajednica i obrazovanje
Događaji
Blog
Portfolio & CV
Odredišne ​​stranice
Bilo da imate restoran, tečajeve joge ili ste vrtlar, možete pronaći pravednu vrstu i temu predloška koji odgovara vašem poslovnom profilu. U svakoj kategoriji ima desetaka i desetaka predložaka, što vam omogućuje da istražite i odaberete najbolju web stranicu.

Izgled koji je dizajniran za vašu tvrtku već će imati elemente koji odgovaraju vašim specifičnim zahtjevima. To će vam uštedjeti dragocjeno vrijeme prilikom prilagodbe predloška.

Također možete odrediti kako želite vidjeti predloške. Nakon što odaberete svoju nišu ili polje, kliknite da li želite vidjeti predloške prema “najpopularnijem” ili najnovijem klikom na “novo”. Zatim tu je i mogućnost odabira praznih predložaka kako biste mogli izraditi web-lokaciju ispočetka. Prazni predlošci su osobito korisni kada ne možete pronaći predložak koji se odnosi na vaše specifične izgledne potrebe.

2. Odaberite predložak koji odgovara vašoj robnoj marki ili temi boja

Prilikom odabira predloška za vašu web lokaciju nije riječ samo o podudaranju niše ili polja. Također treba imati savršen izgled, boje i fontove koji govore za vašu tvrtku. Čak i prije nego što odaberete predložak, važno je procijeniti i odrediti vizualne aspekte koji će vam pomoći da dosegnete ciljano tržište.

Možda postoji tema u boji koja se savršeno uklapa u sliku vašeg poslovanja. Možda ćete htjeti dati vintage izgled i dojam svojoj web lokaciji. Preporučujemo da ciljate određenu dobnu skupinu. Provjerite temeljitu evaluaciju i istraživanje prije nego što odredite što će vašu ciljnu publiku posjetiti i provesti više vremena na vašoj web stranici.

Author Description

Dominik Dragičević

Dominik Dragičević

No comments yet.

Join the Conversation