Kako instalirati Kodi u Android TV Box

Kako instalirati Kodi u Android TV Box

Ako imate Android TV okvir ili ako planirate kupiti jedan, vjerojatno ste čuli za Kod Media centar. Kodi Media Center omogućuje strujanje visokokvalitetnih videozapisa po vrlo niskoj cijeni. Iako je Kodi vrlo popularan, svi ne znaju kako ga instalirati. Postupak može posebno biti izazov za osobu koja nije tehnička osoba.

Kodi Media Center
Kodi Media Center
U ovom članku ćemo saznati više o Android TV Boxovima i o kodu i kako instalirati kôd u Android TV okvir

Što je Android TV Box?

Android TV pametan je sustav koji je Google izradio za dovođenje iskustva s Androida s pametnih telefona na televiziju. Jedna od izvrsnih prednosti upotrebe Android TV okvira jest da vas potiče da upotrebljavate i preuzmete broj Androidovih aplikacija izravno iz Trgovine Google Play. No, trebate imati brzu internetsku vezu kako biste dobili različite aplikacije. Možete igrati i broj Androidovih igara izravno s Android TV-a.

Najnoviji izdanje koda 17 “Krypton” Dolazi s brojem ažuriranja i promjena, kao i potpuno novi izgled za sve vaše alate. Preuzimanje Kodi 17 dostupan je na web stranici koda.

Što je Kodi?

Kodi je 100% Open Source Free Media Player koji se može koristiti za reprodukciju i streaming videa s interneta ili čak iz kućne mreže. Kodi je sada dostupan na gotovo svim hardverskim OS platformama, uključujući Windows, Osc, iOS, Linux, Raspberry Pi i Android. Nema verzije za Windows Phone i nema naznaka da će uskoro doći.

Korisnici također mogu instalirati dodatke trećih strana svojim Kodom. Najčešće korištene dodatke treće strane, kao što su Exodus ili Phoenix, prikazuju filmove i TV emisije.

Kako instalirati kôd u Android TV Box
Kako instalirati kôd u Android TV Box
Kako instalirati kôd u Android TV Box?

Povežite Android TV okvir s televizorom pomoću HDMI kabela.
Uključite Android TV okvir i uključite ga
Postavite Wi-Fi vezu na TV.
Izradite besplatan Google račun na TV-u ako nemate postojećeg računa. Ako imate postojeći račun, jednostavno se prijavite.
Provjerite verziju operacijskog sustava Android na televizoru i provjerite je li to barem verzija Androida 5.0 ili noviji da biste mogli instalirati najnoviju inačicu Kodi na TV.
Otvorite Trgovinu Google Play na televizoru
Potražite Kodi u okvir za pretraživanje
Sada instalirajte kôd klikom na ikonu, a zatim na gumb za instalaciju.
Testni kôd tako da je otvorite na vašem Android okviru.
Uživajte u besplatnim filmovima, TV emisijama, kanalima i još mnogo toga na tv-u!
Nakon što je Kod u Android TV Boxu omogućen vam je da reproducirate glazbu, filmove, fotografije i zbirku televizijskih emisija koje imate i reproducirajte ih na drugom. Također može uživo reproducirati i snimati TV uživo, a aplikacije za pametne telefone omogućuju vam upotrebu mobilnog uređaja kao daljinskog upravljača TV-a.

Kako instalirati dodatke za kôd?

Kao što je ranije navedeno, to je značajka Open source kodeksa koja ga čini tako popularnim. Ova aplikacija je besplatna za izmjenu i upotrebu, tako da možete instalirati što je više dodanih paketa, kako biste dodali dodatne značajke Kodu u najboljem Android TV Boxu. Kod ima oko 985 službenih dodataka.

Kliknite na sustav -> Upravitelj datoteka
Sada, kliknite Dodaj izvor
Sada ćete morati dodati URL bilo kojeg skladišta koji želite instalirati na svoj kôd. Repozitorij može biti definiran kao paket koji se sastoji od više dodataka. Na primjer, u ovom ćemo slučaju instalirati jedan od najpopularnijih spremišta “FUSION”. Zatim upišite sljedeći URL u polje s tekstom – http://fusion.tvaddons.ag/ i sad, u polje za unos imena upišite naziv spremišta “FUSION”. Sada Pritisnite gumb OK.
Sada idite na početni zaslon vašeg koda, a zatim kliknite System> Settings> Add-ons> Install from zip file. Sada odaberite skladište koje smo upravo preuzeli – FUSION.
Ako želite instalirati dodatni klik u xbmc-repos, alternativno ako odaberete start-ovdje možete pronaći čarobnjaka za TV dodatke (s početkom s paketom poznatih dodataka) ili ako ne Već imate Indigo, tu ga možete naći. U tom ćemo slučaju instalirati dodatni dodatak za egzodus pa odaberemo xbmc-repos.
Sada odaberite engleski
Sada odaberite dodatak koji želite instalirati, u našem slučaju, da instalirate egzodus kliknemo u repository.exodus.x.x.x.zip
Pričekajte obavijest omogućenu dodatkom
Odaberite Install from repository
Odaberite Exodus Repository -> Video Add-ons -> Exodus -> I konačno odaberite Install
Idite na početni zaslon koda -> Video-dodatke -> Na popisu dodavanja videozapisa pronaći ćete Exodus. Uživati

Author Description

Dominik Dragičević

Dominik Dragičević

No comments yet.

Join the Conversation