Growlabs nabave 2,2 milijuna dolara za automatizaciju prodaje odlaznih

Growlabs nabave 2,2 milijuna dolara za automatizaciju prodaje odlaznih

Samo šest mjeseci u svom životu, Growlabs, pokretanje koristeći strojnu inteligenciju za podršku outbound prodajnim timovima, podigao je oko 2,2 milijuna dolara za sjeme. Osnovali su Ben Raffi, kreator ulaznica za aplikaciju Universe, Jaclyn Klein i Safeer Jiwan. Growlabs pomaže tvrtkama smanjiti troškove nabave klijenata, omogućujući malim prodajnim timovima da rade više s manje.

Od svog rada s Univerzumom, Raffi zna koliko je teško biti na ljestvici aplikacija bez baloniranja CAC-a. Timovi mogu potrošiti više od 80% vremena istražujući i hladno slanje kontakata bez jamstva da će njihovi napori dovesti do prodaje.

“Radili smo generaciju olova i ništa nije stvarno dobro”, objasni Raffi. “Morao sam prenositi mnogo stvari.”

Uz Growlabs, prodajni timovi mogu odrediti vrstu kontakta i poslovanja koje žele ciljati, a platforma će automatski generirati ponude, početi slati poruke e-pošte i pregledavati ulazne odgovore.

Growlabs kombinira učenje stroja s bazom podataka od 350 milijuna mogućih korisnika kako bi identificirali i ciljali kontakte s kojima ćete najvjerojatnije zatvoriti prodaju. Prikupljanjem podataka o svakoj interakciji, platforma je u stanju pružiti savjete korisnicima prilikom određivanja vremena kada će poslati e-poštu i koliko se naknadnih pokušaja pokusava.

Author Description

Dominik Dragičević

Dominik Dragičević

No comments yet.

Join the Conversation