Epski Gaming Laptop: Acer Predator 21 X recenzija

http://www.digital-croatia.com/wp-content/uploads/2017/10/Gaming-Laptop-Bulky-Design-Acer-Predator-21-X-Unboxing-Video-Review-Shut-Up-And-Take-My-Money-Fry-Gif-Futurama.jpgEpski Gaming Laptop: Acer Predator 21 X recenzija

Oko tjedan dana natrag sam imao Twitter razgovor s Susie McBeth o potencijalnim kandidatima za kupnju novog gaming laptop koji bi trebao imati dobru cijenu, ali je još uvijek sposoban za streaming igre na Twitch ili drugim platformama. Razgovarali smo o HP Omen, Legionu Lenovo, Medion Erazeru, Asusu ROG, Alienwareu i naravno Acer Predatoru. Možda Predator nije proračunski laptop, ali sigurno je cool.

Evo sjajnog videozapisa Davea Lee (Dave2D) u kojem je unboxing i pregleda Acer Predator 21 X. Zvijer s prekrasnim prostranim dizajnom s cijenom od oko 9.000 dolara. Kako bi zaštitili robu, oni to šalju u ogromnim kutijama, plus slučaj koji nosi ovaj dragulj. Pitam se hoće li ga mnogi ljudi kupiti po ovoj cijeni, ali sigurno izgleda fantastično. Što misliš?

Hvala, Dave, za ovaj videozapis. Obavezno se pretplatite na svoj kanal i slijedite ga na Twitteru.

Uređivačka obavijest: Odlazne veze na Amazonove stranice vode vas tamo putem koda za preporuku afilijacije. Ne morate platiti više ako odaberete kupnju proizvoda, ali ako to učinite, mogli bismo primiti mali postotak prihoda koji nam pomaže u održavanju web stranice.

Author Description

Filip Gobin

Filip Gobin

No comments yet.

Join the Conversation