Elon Musk dobiva dopuštenje za početak kopanja Boring Co. u Marylandu

Elon Musk dobiva dopuštenje za početak kopanja Boring Co. u Marylandu

Tjedan Elona Muska do sada je bio prilično velik, između susreta kreatora Rick & Morty i sada dobivanjem dozvola za iskopavanje još više tunela – osim onog koji je već dobio OK da počnu kopati bliže kući u Hawthorneu.

Novi tunel bit će trasa od 10,3 milja koji umanjuje državno vlasništvo Baltimore-Washington Parkwaya u Marylandu i moglo bi postati kao sidro za mrežu koja će protezati Washington u New York, a zaustavlja se između urbanih centara u Baltimoreu i Philadelphiji, prema LA Timesu.

Tvrtka Boring, Muskova operacija tunela-kopača, dobiva paru s drugim strojem za bušenje koji je spreman doći na internet i početi žvakati na Zemlji. Maryland je Musku ponudio uvjetnu dozvolu kako bi mogao započeti s radom, iako ne daje nikakvu financijsku potporu ovom projektu. Vjerojatno nije veliki rizik za Maryland, s obzirom na ograničeni opseg početnog projekta – i ako se to dogodi, uvijek mogu pretvoriti web mjesto u turističku atrakciju za početak svjetski poznate podzemne hipoopke mreže.

Tajnik prijevoza Maryland Pete Rahn iz LA Timesa rekao je da se tunel zapravo ne razlikuje od raznih komunalnih pristupnih točaka koje pruža sve vrijeme dopuštenja, pa nije bilo tako komplicirano s perspektive dopuštenja. Ipak, još uvijek postoji velika količina crvene trake kako bi se prevelika križna podzemna hipertopija stvarnost.

Musk će također imati svoje ruke pune izgradnje svemirske letjelice za superbrzinsku zemaljsku putovanju, ali znate što kažu: Dva, ako su podzemna niskotlačna kapsula, trojica, ako se radi o raketnoj orbitalnoj velikoj raketi s niskom zemljom.

Author Description

Filip Gobin

Filip Gobin