CouponRani recenzija: Kupujte online koristeći kupone za više uštede

CouponRani recenzija: Kupujte online koristeći kupone za više uštede

CouponRani Review: Činjenica je da je kupovina jedna takva stvar koja ljude luta bez granica. Bilo koja vrsta prodaje, bez obzira na online ili offline, doista je gužva i ljudi provode sate kupujući svoje favorite. Online kupovina sada je postala ovisnija prema ljudima kada zemlja ide posvuda bez novca. A kada je u pitanju štednja, s puno ponude, ponuda i kupona, nema bolje platforme od on-line shoppinga. Postoje mnoge web stranice kupona koje vam pomažu da dobijete najbolje ponude i kupone za spremanje na online kupnju, a među njima i danas pregledavamo CouponRani.com.

Kupujte online pomoću kupona za još uštede

O tvrtki CouponRani.com

CouponRani je jedan od najboljih kuponskih mjesta u Indiji s više od milijun posjetitelja svaki mjesec. To bi vjerojatno bilo jedino mjesto kupona s maksimalnim popisom trgovina koje su više od 3500. Započelo se u srpnju 2012. s dvije osobe na brodu. CouponRani ima uvijek oko 300 ekskluzivnih kupona na svom mjestu. Oni dijele ekskluzivne i vruće poslove iz mrežnih tajkuna poput Amazon India, Flipkart, Paytm, Zivame i još mnogo toga.

Imaju određene kartice za prikazivanje ekskluzivnih kupona, trgovina. i kategorije. To omogućuje navigaciju kroz stranicu jednostavnijom, jednostavnijom i štedi vrijeme.

Trgovine i kategorije

Kao što je spomenuto, CouponRani ima gotovo sve popularne trgovine navedene na njihovoj web stranici. Neke od najpopularnijih su Zivame, FirstCry, HealthKart, OyoRooms, Swiggy, MyBusTickets, Tolexo, Titan, Jabong, MakeMyTrip i sl. Oni imaju kategorije uključujući modne i dodatke, Bill plaćanja, baby ponude, poklon ponude, turističke ponude, Ponude, Namještaj i Kuhinja i tako dalje.

CouponRani ima sjajne ponude za filmove, restorane, hranu i piće iz svoje trgovine NearBuy, što vam pomaže uštedjeti na proračunu. Sve što trebate učiniti je upotrijebiti promotivni kôd u blizini koji je dostupan na usluzi CouponRani dok kupujete posao iz trgovine. Čak i vi imate freshmenu, on-line web stranice za naručivanje hrane koja će vam donijeti svoju omiljenu hranu restorana po niskoj cijeni. Ovdje ćete naći i svježe zdrave kavane, gdje možete imati mnogo gup-shupa sa svojim prijateljima.

Kada se radi o modi, izaberite iz širokog raspona odabira dostupnih u trgovinama kao što su Myntra, Limeroad, AJIO, Tata Cliq itd. Couponrani također ima neke velike trgovine odakle možete kupiti besplatnu elektroniku, uključujući Flipkart, Amazon India, PayTM, itd

Konačne misli:

Odaberite odgovarajući kupon s ove web stranice za proizvod koji želite kupiti, a zatim ćete saznati koliko možete uštedjeti na svojoj online kupnji pomoću kupona CouponRani. Vrlo dobra web stranica za valjane i relevantne kuponske ponude i ponude za uživanje u online kupnji.

Author Description

Dominik Dragičević

Dominik Dragičević

No comments yet.

Join the Conversation