CNET UK podcast 531: iPhone X je ovdje i hrana i znanost ujedinjuju se

CNET UK podcast 531: iPhone X je ovdje i hrana i znanost ujedinjuju se

Andrew Hoyle i Katie Collins razgovaraju o pokretanju iPhone X, restoranima koji donose znanost na stol za večere i sporim nadzvučnim automobilima koji su još uvijek cool.

Apple iPhone X je sletio u trgovinama u Velikoj Britaniji i mnoštvo u Londonu impresivno. Marco Pierre White Jr. bio je prvi momak u redu i on je kupio dvije stvari i odmah stavio jedan u usta.

Saznajte više o najboljim ponudama u Velikoj Britaniji.

Nije to jedini novi telefon, iako je igračka tvrtka Razer preuzela svoj prvi Android telefon. To je 6-inča, zvuk visoke performanse koji je očito dizajniran za intenzivne igre sesije. Andy je zbunjen time.

Katie se pridruži emisiji i govori o svojim fantastičnim značajkama o tome kako znanost ulijeva u svijet restorana. Možete pročitati o svojim iskustvima na vrhunskom restoranu Disfrutar u Barceloni i saznati kako je njezino profiliranje DNA dovelo do boljeg obroka.

Konačno, Andy govori o onome što se dogodilo kad je otputovao u Cornwall kako bi gledao prve pokusne vožnje čudesnog rekordnog automobila s nadzorom za brzu brzu brzinu.

Uvijek smo gladni za vaše povratne informacije, pa popišite svoje misli u komentarima u nastavku ili ostavite nas na gornjoj adresi. Oh, a ako ste uživali u emisiji, zašto ne ostaviti sjajnu recenziju na iTunesu? Ako ste gotovi s našim veličanstvenim podcastom i vaše uši su još uvijek žedne, pogledajte podcastove koje slušatelji CNET-a slušaju.

Author Description

Dominik Dragičević

Dominik Dragičević