CEO DreamBox Learninga Jessie Woolley-Wilson na početku snage kroz svrhu

CEO DreamBox Learninga Jessie Woolley-Wilson na početku snage kroz svrhu

Za treću inačicu ovogodišnjeg podcast-a “The Founder’s Corner” sastao sam se s Jessie Woolley-Wilsonom, nadahnutim voditeljem edtecha koji transformira način na koji učenici uče sa DreamBox učenjem. Na ovoj epizodi čujete da Jessie podijeli pouke koje je otkrila o postavljanju misije i vizije, mentorstvu koju daje mladim profesionalcima o pitanju za ono što zaslužuju i njezinu perspektivu na premošćivanju strasti i svrsi za izgradnju velikih tvrtki.

Jessie je predsjednik Uprave i predsjednik DreamBox učenja, start u Seattleu s ciljem reimaginacije učenja za učenike 8. razreda osnovne škole u matematici. Prije toga, održala je vodeće mjesto u vodećim tvrtkama, uključujući Kaplan, LeapFrog SchoolHouse i Blackboard, gdje je radila u K-12 grupi. Dva puta primatelj EdTech Digestove EdTech Leadership Award i dobitnik nagrade Izvrsne izvrsnosti za Excellence 2015, Seattle Business Magazine, u kategoriji CEO godine, Jessie je pohvaljen zbog toga što je prekidac u obrazovanju.

Sve to znači da Jessie’s uvid u vodstvo i učenje služe kao pravi vodiči za ono što je potrebno za vođenje uspješnog startup venture.

Slušajte ovu epizodu da biste čuli više o Jessieovom putovanju, uključujući i njezinu obiteljsku imigrantsku priču koja ju još uvijek nadahnjuje do danas.

Temeljni kutak donosi vam lekcije i usporedive priče s današnjih premijera osnivača i izvršnih direktora tako da možete prijeći na sutrašnje zapreke i izgraditi veliku tvrtku brže nego ikada prije. Slušajte gore i pretplatite se na iTunes, SoundCloud i Overcast za nove epizode.

Author Description

Dominik Dragičević

Dominik Dragičević

No comments yet.

Join the Conversation