CashKaro Review – Get Extra Cashback svaki put kad kupjete

CashKaro Review – Get Extra Cashback svaki put kad kupjete

Najpametniji način u današnjem svijetu za online kupnju, po mom mišljenju, prolazi kroz web stranice poput indijske No.1 Moneyback & Coupons stranice: Cashkaro. CashKaro.com osniva Rohan Bhargava.

CashKaro Review – Get Extra Cashback svaki put kad kupujete online

CashKaro.com su povezali 500 najpopularnijih marki kao što su Tradus, Snapdeal, Flipkart, Snap deal, Amazon.In, jawbone, Myntra i sl. Koje su sjajne web stranice za kupnju telefona, tableta itd. Cashkaro članovi mogu dobiti Cashback na sve svoje narudžbe na ovim stranicama – sve što trebate učiniti je da ide preko Cashkaro, a zatim dućan.

Kako početi zarađivati ​​od CashKaro.com:

Posjetite veze na web stranici Shopping koja se nalazi na računu Cashkaro
Kupite proizvod s web stranice za kupnju i automatski će pratiti vašu kupnju i dodati je na svoj gotovinski Karo račun. (To obično traje 2-3 dana). Tada novac Karo će dodati iznos na vaš račun Cashkaro.
Možete čak uputiti i svoje prijatelje, kolege, obitelj, itd. Na Cashkaro i ako se bilo koji od njih pridruži putem svoje veze preporuke, a zatim dodajte kao svoju referencu. Dobivate 10% prihoda od preporuka za život. ovo je vrlo dobra prilika da zaradite dodatni novac.
Kako se plaća?

Author Description

Dominik Dragičević

Dominik Dragičević

No comments yet.

Join the Conversation