Aplikacija Delta automatski će vas prijaviti na letove

Aplikacija Delta automatski će vas prijaviti na letove

Delta želi iskoristiti gnjavažu od provjere u vaš let.
Zrakoplovna tvrtka u četvrtak je objavila ažuriranje aplikacije koja automatski provjerava putnike 24 sata prije planiranog odlaska.
“Automatski ćemo vas provjeriti kada otvorite aplikaciju Fly Delta”, napominje ažuriranje.
Povezano: Delta nema namjeru platiti 300% Bombardier jet tarife
Nije jasno kako će korisnici moći potvrditi da nemaju zabranjene i ograničene stavke prtljage s novom automatskom značajkom. Ostale pojedinosti o ažuriranju nisu bile dostupne.
“Ažuriranje aplikacije Fly Delta u postupnom je rasporedu u trgovini aplikacija i obuhvaća automatsko iskustvo prijave kako bi se pomoglo ubrzati trenje iz procesa putovanja, kao odgovor na povratne informacije klijenata”, izjavila je glasnogovornica Delta (DAL) CNN Tech.
Povezano: Delta putnici plaćaju više
Ranije ove godine, tvrtka je pokrenula pilot test na reaganskoj nacionalnoj zračnoj luci u Washingtonu, koja omogućuje nekim korisnicima da koriste letove za ukrcaj otiska prsta kako bi se ukrcali u zrakoplov.
Zrakoplovna tvrtka također radi na privlačenju većeg broja kupaca s perksima kao što je besplatna razmjena poruka. Prošlog mjeseca tvrtka je najavila da će većina Delta letova diljem svijeta ponuditi besplatnu SMS poruku u letu. Riječ je o Deltaovoj investiciji od više milijardi dolara u “iskustvu kupaca”.
Delta je u srijedu zabilježila bolje od očekivanih zarada u trećem tromjesečju.

Author Description

Filip Gobin

Filip Gobin