Amazon Kindle popustom slavi 10 godina svog ebook čitač

Kad je Amazon 2007. lansirao svoj prvi čitač knjiga e-knjiga s Kindleom, cijena je bila nevjerojatna 400 dolara i mogla je držati oko 200 knjiga, koje su se čak činile kao oko 190 više od onoga zaista potrebno za dvotjedni godišnji odmor. No, prijenosni uređaj je značilo da više niste morali zalupiti oko tog papira i lakše kupovati knjige nego ikada prije.

Ovaj tjedan Amazon slavi desetu godišnjicu zapaliti tako što je s 30 posto otkazao cijenu većine svojih sadašnjih modela, s posebnim ponudama za izgubljene e-knjige.

Dakle, ako ste znatiželjni o e-knjigama, ali tek trebate prihvatiti, ili jednostavno želite nadograditi na novi čitač knjiga, sada je vaša prilika.

Popust znači osnovni uređaj za zapaliti – opcija od 6 inča koja može sadržavati tisuće knjiga, ali bez ugrađenog svjetla za čitanje – padne na 50 USD od 80 USD s oglasima na zaključanom zaslonu ili na 70 USD od 100 USD bez oglasa. Dizajn je posljednji put ažuriran 2016. godine.

6-inčni Kindle Paperwhite, koji je pokrenut 2012. i imao je osvježenje 2015. godine, uključuje ugrađeno svjetlo za noćno čitanje i dostupno je za $ 90 umjesto $ 120, s oglasima. Ne spominje se ponuda bez oglasa s Paperwhiteom.

Ako ovaj uređaj zvuči atraktivan i imate stariju zapalicu, možete ga trgovati u iznosu od 75 USD za Amazon kada kupite Paperwhite ili manju količinu ako kupite drugi Kindle.

Konačno, 6-inčni Kindle Voyage. Amazon je objavio ovaj model 2014. godine i dolazi s prilagodljivim svjetlosnim senzorom. Ponuda godišnjice znači da ga možete iskoristiti za 170 dolara, od 200 dolara. I dalje se ne spominje ponuda bez oglasa.

Svi ovi uređaji nude 4 GB prostora za pohranu i imaju sposobnost dodirnog zaslona, ​​a baterija će trajati tjednima, tako da ne morate brinuti o tome kako se događa tamno dok dosegnete posljednje poglavlje. Osim ako nije potrebno naplatiti na toj točki, to jest.

7-inčni, 8GB zapaliti Oasis, pokrenula Amazon prošle godine i dolazi vrlo brzo uz osvježeni dizajn, ostaje na 250 dolara.

Tražite novi sadržaj za čitač e-knjiga? Ponuda godišnjice obuhvaća do 85 posto od cijene najprodavanijih e-knjiga na Amazonovoj trgovini.

Požurite se

Napominjemo – ova ponuda popusta za godišnjicu traje samo do srijede, 25. listopada, pa ćete se morati poželjeti iskoristiti.

Ako ste zainteresirani za saznanje više o najboljim čitateljima e-knjiga na tržištu danas, DT-ov nedavni članak o toj temi sadrži sve potrebne informacije. Naš odabir je zapravo bio 7.8-inčni Kobo Aura One, pohvaljeni zbog svoje lijepe oštrih zaslona, ​​noćnog moda koji uklanja plavo svjetlo i sposobnost da podrži bilo koji oblik e-knjige. Ali na 230 dolara, to je malo na skupoj strani.